Alla AirPod-modeller ansluts till din iPhone eller Apple Watch med bara ett tryck, vilket gör installationen smidig och riktigt enkel. När du är ansluten väljer du bara dina AirPods från enheten du använder för att komma igång. Alla dessa erbjuder också automatisk växling mellan Apple-enheter.

 

Det finns sensorer för att automatiskt styra ljudupplevelsen, med AirPods som spelar upp ljud så fort de kommer in i örat och aktiverar mikrofonen under ett samtal. Du kan också välja att bära en AirPod eller båda när som helst.

 

Alla AirPods-modeller är endast tillgängliga i vitt och alla har kontroller på enheten, även om AirPods (3:e generationen) och AirPods Pro (2:a generationen) har mer avancerade kontroller än de vanliga AirPods och AirPods 2.

 

Något som många uppskattar med AirPods är just enkelheten. Andra trådlösa hörlurar är oftast inte krångliga att ansluta, det är bara inte lika sömlöst som det är med AirPods. Dessutom så finns det smarta funktioner kan hjälpa dig att hitta dina AirPods om du tappat bort dem. En annan fördel är batteritiden. Räknar man den totala tiden med laddningsetui inkluderat så man kan kräma ut strax över 20 timmar av musiklyssnande ur hörlurarna. Inte dåligt va? På en laddning kan du räkna med att kunna lyssna på musik i ungefär 5 timmar. Hur snabbt laddar lurarna då? På endast 15 minuter så kan du använda dem igen i ungefär 3 timmar. Lite imponerande faktiskt.

Huruvida dessa hörlurar är värd priset är upp till var och en att bedöma. Det beror helt på vilken budget man har och vilka behov man har. Alla har olika preferenser och ser olika på vad som är nödvändigt eller inte. En sak är dock säker, om du väl går över till ett par bra trådlösa hörlurar till telefonen så kommer du inte att vilja byta tillbaka igen. Tänk på att det även finns andra alternativ där ute också!