Kostnad flyttstädning

Hur mycket kostar det att flyttstäda efter flytt? Många av våra kunder frågar oss hur mycket vi tar betalt för flyttstädning . Våra priser är baserade på kvadratmeter och tillägg. Tilläggen inkluderar: inglasade balkonger/inglasade verandor. Tvättmaskin och torktumlare i lägenheter. I hus ingår tvättmaskin då det är standard i alla hus. Städavgift vid inflyttning. Städavgift vid flytt. Priserna är genomsnittliga priser i hela Sverige. De varierar något beroende på husets läge och om det brukar vara smutsigt. Därför är det pris du får från offerten alltid det pris vi behåller.

  • 10-50 kvadratmeter kostar 800-2000 kr efter rutt inklusive moms.
  • 51-99 kvadratmeter kostar 2001-3500 kr efter vägen inklusive moms
  • 100-500 kvm kostar 3501-18000 kr efter sträckan inklusive moms.

Tidsåtgång flyttstäd

Vill du veta hur lång tid det tar att städa ett hus som har flyttats från? I allmänhet städas 5 till 15 kvadratmeter per timme. Det beror på hur smutsigt det är och hur många personer som är inblandade. Fyra till fem personer för stora föremål. En eller två personer för små föremål. För stora föremål bör det vara flera personer. På så sätt kan en anställd rengöra fönstren. En annan sopar från tak till golv. En person kan också få i uppgift att avkalka och avfetta ugnen.

Priser för flyttstädning – hur lång tid tar en flyttstädning

Våra priser på  flyttstädning är bland de lägsta i Sverige. Vi har också en god kvalitet på alla våra medarbetare. De utbildas regelbundet och har hög kompetens inom städtjänster. Vår personal arbetar snabbt, vilket innebär att våra priser är mycket låga för våra kunder. Och vårt mål är att alltid erbjuda lästa möjliga pris för flyttstädning. Det är det som gör våra kunder glada och trevliga. Den tid vi lägger på flyttstädning är den tid vi lägger på att djuprengöra ditt hem. All städning utförs strikt enligt en städlista och kontrolleras ständigt. Boka därför hos oss så får du prisvärd flyttstädning som är klar i tid.