Avkalka badrummet

Det är vanligt att många glömmer att avkalka badrummet. Som städfirma vet vi hur viktigt det är. Jag  den här bloggen vill vi dela med oss ​​av några tips. Hittills har vi avkalkat ca 10 000-tals badrum.

Så löser vi kalk vid våra städningar

Vi löser ofta kalkproblem på olika sätt. Många tycker att det är svårt att lösa kalkavlagringar. Metoderna varierar från en entreprenör till en annan. Med vår mångåriga erfarenhet har vi lyckats knäcka den magiska koden för att lösa detta problem. Vi löser problemet genom att blanda olika miljövänliga ingredienser. Vi insåg tidigt att dessa ämnen fungerar mycket bra tillsammans, och är gamla husmorstips, som använts i generationer. Det faktum att vi då även skyddar miljön gläder oss och alla som kommer att följa i vårat koncept.

Tänk på:

  • Kalkavlagringar skall tas ofta
  • Kalk kan förstöra material
  • Kalkrengöring på rätt sätt

Viktigt att få bort kalk

Tänk noga på att kalk kan fastna rejält. Om den får sitta kvar kan den vara svår att få bort. Avkalka minst en gång i veckan. Om du är i duschrummet, spraya med medel, låt verka i 30-45 minuter och skölj sedan. Ytorna är garanterat kalkfria och fläckar fastnar inte som tidigare. Rena ytor blir slätare och kalken fastnar inte på ytorna på samma sätt om de rengörs kontenuertligt. Porösa ytor som fogar och silikon är dock värre. Processen är svårare. Men det är möjligt om rätt metod används. Avkalkning tar tid.

Medel för avkalkning kan fräta

Var försiktig med dina ögon och din hud när du använder dessa produkter. Använd skyddsglasögon för att skydda ögonkontakt. Skydda dig genom att bära kläder och skyddshandskar på händerna. Våra miljövänliga produkter är inte allt frätande, men kan ändå irritera ögonen och slemhinnor. Så gör dig själv en tjänst och skydda dig mot produkter för kalkborttagning.

Miljövänliga alternativ för avkalkning

Miljövänliga produkter finns också. Citron och bakpulver är välkända miljövänliga preparat. Dessa kan användas för att hjälpa kalk på rätt sätt. Dessutom är butikshyllorna fulla av bra alternativ idag. Så, behöver du hjälp med avkalkning? Kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa just dig.