Det finns mängder av butiker online för att köpa båttillbehör. Vilken du ska välja beror förstås på många saker – inte minst sortiment & pris. Som du redan vet finns det tusentals båttillbehör, och varje båt är unik så för att bli en attraktiv båttillbehörsbutik behöver man riktigt breda sortiment.

En annan viktig faktor är förstås hur bra omdömen och recensioner de har fått av sina kunder. Här har vi gått igenom de 5 största båttillbehörsbutikerna och deras omdömen.

Absolut högst betyg: Moory

Moory.se är den butik som har högst betyg: 4.8/5. De har också många omdömen – i skrivande stund 509 stycken. De har därmed näst flest betyg och är en av de två butiker som har många omdömen. Ju fler omdömen, desto mer tillförlitliga blir de. Vi rekommenderar därför varmt att kolla in Moory!

Läs omdömen om Moory på Trustpilot

Flest omdömen, och näst högst betyg: Watski

Watski var länge en grossist inom båttillbehör, men har på senare år fokuserat helhjärtat på e-handel till oss slutkonsumenter. De verkar verkligen ha lyckats: med 4.7/5 får de god 2:a-plast i det här testet. Watski hamnar alltså också som en rekommendation.

Läs omdömen om Watski på Trustpilot

Tredjeplats, men minst antal omdömen: Erlandssons Brygga

Erlandssons Brygga har ett gäng fysiska butiker. De har 4.3/5 i kundbetyg, vilket får anses vara bra eller åtminstone helt OK. De är dock den butik som har minst antal omdömen – endast 77 stycken. Man bör därför ta betyget med en liten nypa salt.

Läs omdömen om Erlandssons Brygga på Prisjakt

Hjertmans – 4/5

Hjertmans är en anrik butikskedja, men som också säljer online. Baserat på 156 betyg på prisjakt har de fått 4/5 i betyg. Många omdömen verkar handla om deras fysiska butiker, så det är möjligt att deras webbutik kunde få högre betyg – men vi kan inte veta.

Läs omdömen om Hjertmans på på Prisjakt

SeaSea – lägst betyg

SeaSea är den butik som har absolut lägst betyg: 3.6/5. I skrivande stund verkar de lägsta betygen handla om långsamma eller uteblivna leveranser. Det kan vara en temporär problematik – vi vet inte. Vi kan bara konstatera att de är den butik som, just nu, har i särklass sämst betyg från sina kunder.

Läs omdömen om SeaSea på prisjakt

Disclaimer

Denna artikel skrevs den 22:a november 2022. Omdömena kan ha förändrats sen vi skrev artikeln – så vi rekommenderar att klicka dig vidare till de olika recensionssajterna för att själv se hur recensionerna ser ut just nu.