Fönsterputsning kan vara en svår uppgift. Det är smutsigt, det är tråkigt och det verkar ofta som att det aldrig finns tillräckligt många timmar på dygnet för att få det gjort. Men vad händer om vi berättade att du med några enkla tips kan putsa dina fönster som ett proffs? I det här blogginlägget kommer vi att diskutera 5 tips från Kristianstads bästa fönsterputsare här som hjälper dig att göra din fönsterputsprocess enklare och effektivare!

1. Investera i bra verktyg: Att investera i rätt fönsterputsverktyg kan göra stor skillnad. Professionella fönsterputsare använder ofta skrapor och mikrofiberdukar för att få jobbet gjort snabbt och effektivt. Det är också viktigt att ha en justerbar stege till hands för de svåråtkomliga platserna.

2. Gör din egen vattenblandning: Du kan få en streckfri yta genom att göra din egen vattenblandning genom att tillsätta två matskedar vit vinäger och fyra droppar diskmedel i en liter vatten. Detta kommer att bidra till att minska mängden smuts och smuts som kan samlas på fönstren över tiden.

3. Börja upptill: När du putsar fönster är det viktigt att börja upptill och arbeta dig ner. Detta säkerställer att överflödigt vatten eller diskmedel rinner av rent och inte förorenar andra ytor, det är särskilt bra råd från Lunds bästa fönsterputsare här.

4. Arbeta i sektioner: Arbetar du i sektioner kan du hålla koll på vilka delar som har rengjorts och vilka som behöver mer uppmärksamhet. Börja i ett hörn av fönstret och gå sedan över varje sektion tills du når dess motsatta hörn.

5. Putsa dina fönster vart 2-3 år. månad: Rengör dina fönster var 2-3 månad. månad hjälper dig att förhindra att de blir fläckiga eller smutsiga. Det kommer också att minska tiden det tar att rengöra varje fönster, eftersom du inte behöver arbeta lika hårt för att ta bort ansamlad smuts och smuts.