När det handlar om att förbättra ditt hem, är trappan en nyckelkomponent som förtjänar din fulla uppmärksamhet. Trätrappor har en tidlös skönhet och en charm som är svår att överträffa. Nu kan du ta kontroll över ditt trappval genom att designa en helt anpassad trappa online. Upptäck ett rikt utbud av träslag, inklusive ek, furu, ask och bok, och se priset uppdateras i realtid när du skapar din drömtrappa.

Kreativ Frihet i Din Design

Vår innovativa online-designplattform ger dig fullständig kreativ frihet när du skapar din trappa. Utforska en mängd olika träslag, alla med sin unika karaktär och färgpalett, och skapa en trappa som harmoniserar perfekt med din heminredning. Anpassa viktiga parametrar som antal steg, lutning, bredd och höjd för att säkerställa att din trappa passar perfekt i ditt hem.

Personlig Touch med Skräddarsydda Alternativ

Det bästa med att designa din trappa online är möjligheten att göra den helt personlig. Vårt verktyg tillåter dig att skapa en trappa från grunden och anpassa varje detalj enligt dina önskemål. Oavsett om du vill ha en modern, minimalistisk design eller en mer traditionell och detaljerad look kan du lägga till extra funktioner som handräcken, spaljéer och olika ytbehandlingar för att ge din trappa en unik karaktär.

Pris Transparens i Realtid

När du utforskar olika designalternativ kommer du att märka att priset uppdateras i realtid. Det här gör att du kan anpassa din trappa efter din budget och dina önskemål. Gör ändringar och se hur priset påverkas direkt, så att du kan skapa en trappa som både är imponerande och kostnadseffektiv.

Enkel Beställningsprocess och Snabb Leverans

När din trappdesign är klar kan du enkelt slutföra din beställning online. Vi erbjuder Klarna faktura som en betalningsmetod för din bekvämlighet och säkerhet. Och när det gäller leverans är vår målsättning att få din drömtrappa till ditt hem så snabbt som möjligt. Vår leveranstid är bara 4 veckor.

Unik och anpassad trätrappa 

Skapa en unik och anpassad billig trätrappa som verkligen speglar din stil och passar perfekt i ditt hem. Med vår avancerade online-plattform är det enklare än någonsin att designa din egen trappa. Dra nytta av den flexibilitet och frihet som kommer med att skapa din drömtrappa online, och låt den bli ett konstverk och en funktionell del av ditt hem.