Fortsättningen på hur du kan tjäna pengar online

Det finns så mycket att ta upp när det gäller hur man kan tjäna pengar online att det gott och väl räcker till ett inlägg till. Vi fortsätter med några riktigt bra tips även i det här inlägget.

Fortsättningen på hur du kan tjäna pengar online

Sälj saker på olika säljsidor

Du har säkert som många andra personer en massa hemma du kan lägga ut till försäljning. Idag finns många marknadsplatser på nätet där säljare och köpare möts. I Sverige har vi Tradera, Blocket och eBay dessutom pratas det mycket om att Amazon ska komma till Sverige, men för att sälja där gäller det att ta sin försäljning ett steg längre. På Amazon krävs det att du säljer nya saker och har ett företag, men det är också många företag som tjänar många miljoner på Amazon idag.

Vill man göra det enklare kan man välja att gå med i köp och säljgrupper på Facebook. Det här verkar inte vara en vändande trend utan intresset ökar hela tiden för att köpa begagnade saker. Vill man ta det vidare går det som sagt att köpa in partier och göra en större business av försäljningen. Det smidiga med att använda sig av någon av de marknadsplatserna som nämnts ovan är att man inte behöver skapa en egen webbshop och det spar både tid och pengar.

Utför ärenden eller småjobb

Känner man att sälja saker inte är rätt grej för en kan man lätt hitta något mer praktiskt att sälja. Idag finns det sidor där man kan välja att gå mer och ändra köpa tjänster och småjobb av någon eller sälja de tjänster som efterfrågas. Det kan vara allt från att skruva ihop möbler, städa, utföra trädgårdsarbete eller att byta däck på en bild. Egentligen är det enda som sätter stopp för vad man kan tänkas göra fantasin. Ofta när man går med på en sajt där det efterfrågas tjänster bygger man upp en kundbas och skapar sig ett rykte. Efter hand kan man få fler uppdrag. Vill man göra saker online och sälja tjänster finns det bra möjligheter på till exempel sajten Fiverr där man lägger upp sina egna annonser om vad man kan tänka sig att sälja.

Skriv e-böcker

Något som har kommit att bli mer och mer populärt de senaste åren är e-böcker. Det kan vara allt från himmel och jord som säljs. Åter igen kan vi passa på att nämna Amazon som Kindle som är en av de största plattformarna. Det är lätt att skriva ihop en bok eller novell och lägga upp den till försäljning. När någon sedan laddar ned din bok får du betalt och så rullar det på. Det finns fler ställen än Amazon och hitta den lösning som passar dig bäst.

Få betalt för att lösa problem

Ett sätt att tjäna pengar som du nog aldrig har hört talas om är att lösa problem åt andra. Den här möjligheten till inkomst hittar du bland annat på Ideaconnection. Företag kan lägga upp problem av olika slag, eller frågeställningar. För de personer som kommer med bra förslag kan de vinnande bidragen eller idéerna bli belönade med riktigt bra pengar. För problemlösaren som gillar att lösa olika typer av problem kan det här vara ett riktigt bra sätt att få in en extraslant.

Comments are closed.